Четвер
28/Бер/2024
19:44
Пошук
Таймер
Ми знаходимося тут
Форма входу
Статистика
Flag Counter
Наші друзі




VOLOЦЮГИ   

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Контакт » КОНТАКТ » Теми форуму » Попадос у В'єтнамі (Українці страждають від "Аеросвіту")
Попадос у В'єтнамі
homora12Дата: Вівторок, 08/Січ/2013, 10:27 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 37
Репутація: 2
Статус: Offline
З В'єтнаму рейсами "Аеросвіту" не можуть повернутися 196 громадян України, - МЗС
РБК-Украина, 07.01.2013, Хошимін, 14:11

В міжнародному аеропорту м. Хошимін (В'єтнам) через заборгованість компанії "Аеросвіт" 7 січня залишаються 196 громадян України. Як повідомляє прес-служба МЗС України, посольством України у В'єтнамі вживаються заходи щодо надання необхідної консульської допомоги українським пасажирам для їх повернення на Батьківщину.

Крім того, 5 січня ц.р. через затримання літака авіакомпанії "Аеросвіт" в міжнародному аеропорту м. Стокгольм у скрутній ситуації опинились близько 40 громадян України, яких 5-6 січня ц.р. за сприяння посольства України в Швеції вдалося відправити в Україну.

У зв'язку з скасуванням рейсу "Аеросвіту" 6 січня ц.р. в аеропорту м.Стокгольм виникли труднощі у ще однієї групи громадян України. Станом на 7 січня, 5 українських пасажирів вказаного рейсу залишаються в Стокгольмі.

6 січня ц.р. подібна ситуація із зазначеною авіакомпанією виникла в міжнародному аеропорту м. Тель-Авів "Бен-Гуріон", внаслідок чого у складну ситуацію потрапили 54 громадянина України. 7 січня ц.р. 19 з 54 громадян України було відправлено до міжнародного аеропорту м.Києва літаком компанії "МАУ", ще 35 українців планується відправити в Україну протягом цього ж дня літаками інших авіаліній.

Через відміну рейсу авіакомпанії "Аеросвіт" Київ-Ташкент-Київ 06 січня ц.р. близько 80 пасажирів не змогли вилетіти до Києва. Станом на 7 січня ц.р. майже усі пасажири рейсу були відправлені в Україну іншими авіалініями. 4 пасажирів, відліт яких заплановано на 11 січня ц.р. наступним рейсом "Аеросвіту", було розміщено у готелі.

"Департамент консульської служби МЗС України та відповідні закордонні дипломатичні установи України тримають на контролі ситуацію, пов'язану з поверненням українських громадян на Батьківщину та продовжують надавати їм необхідну консульську допомогу", - зазначили в МЗС.

Нагадаємо, у зв'язку з відсутністю своєчасної оплати авіакомпанією АероСвіт аеропорт "Бориспіль" призупинив 4 січня обслуговування рейсів авіаперевізника на виліт. Після отримання часткової передоплати та гарантійного листа про оплату послуг на наступні дні аеропорт відновив обслуговування рейсів компанії.

А МИ МОЛОДЦІ! У НАС КВИТКИ В САЙГОН АРАБАМИ! СТИКОВКА В ДУБАЯХ, ДЕКІЛЬКА ГОДИН В ДЬЮТИКУ)))) НЕ ЗАБУДЬТЕ ВЗЯТИ НАКЛАДАНЦІ З КОВБАСКОЮ, А ТО ЧИМ БУДЕМО ВІСКІ ЗАКУШУВАТИ))))
 
Контакт » КОНТАКТ » Теми форуму » Попадос у В'єтнамі (Українці страждають від "Аеросвіту")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вгору